WELKOM BIJ A.M’S BEAUTY

“Wij zijn een cosmetica distributiefirma gevestigd te Brussel.
Onze klantenkring bestaat uitsluitend uit schoonheidsinstituten en spa’s.”

“Al meer dan 30 jaar begeleiden wij schoonheidsspecialisten bij de oprichting en ontwikkeling van hun zaak.
Ons succes is afhankelijk van het succes van elk van onze klanten en onze service is identiek, van het kleine instituut dat start tot de grote zaak met meerdere cabines. Als u wint, winnen wij!”

In plaats van onze catalogus uit te breiden, hebben we ervoor gekozen om ons te concentreren op verzorgingsmerken die dagelijks hun doeltreffendheid, hun gevoel voor innovatie en veiligheid bewijzen.

Maar de beste merken zullen nooit de beste schoonheidsinstituten maken. Alles hangt af van de schoonheidsspecialiste, haar professionaliteit en vooral haar persoonlijkheid. Daarom vinden we het belangrijk om een menselijke dimensie toe te voegen aan al onze diensten zoals training en business coaching.

Cosmetica is onze passie en we delen deze graag met elk van onze partners.

DE PROFESSIONELE SCHOONHEID

Al meer dan 40 jaar maakt MARY COHR hightech formules die de celregeneratie bevorderen en de huid verfraaien en jeugdiger laten uit zien.

De MARY COHR innovatie komt tot uitdrukking in unieke en exclusieve schoonheidsverzorgingsmethoden die gepatenteerde technologieën, de deskundige bewegingen van de schoonheidsspecialiste en de verzorgende kracht van essentiële oliën en natuurlijke actieve ingrediënten combineren.

Het MARY COHR laboratorium – gecertificeerd volgens farmaceutische normen – hecht het grootste belang aan veiligheid, doeltreffendheid en natuurlijkheid. Ze selecteren streng de planten waaruit de beste actieve ingrediënten worden geëxtraheerd en voegen ze in optimale concentraties toe in formules die voldoen aan de eisen van de klant.

MARY COHR loopt voorop in het onderzoek naar huidverzorging en wordt wereldwijd erkend als een merk van topkwaliteit waarmee vrouwen binnen een uur veranderingen kunnen ervaren die ze nog nooit eerder hadden gezien.

 

1 HUID = 1 OPLOSSING!

Omdat elke huid uniek is, met zijn eigen imperfecties en disfuncties, biedt RHEA – voor elke klant – een specifiek aanbod en nooit eerder bereikte doeltreffendheid aan.

De originaliteit van onze thuisverzorgingen bevindt zich in het mengen van de verzorgingscrèmes met één of meerdere B-Doses VOOR hun toepassing op de huid, dit veroorzaakt een overproductie van actieve moleculen die 10 keer hoger is dan die van klassieke emulsies. Enkele druppels zijn voldoende om een unieke crème te verkrijgen, die de huid met maximale doeltreffendheid kan behandelen.

In de cabine biedt RHEA Profasen (verzorgingsfasen) en Procomplex (concentraten van cosmetische actieve bestanddelen) aan die de schoonheidsspecialiste met elkaar combineert om de verzorging te creëren die het beste bij haar klant past. Met 12 Profasen en 11 Procomplex heeft de RHEA-schoonheidsspecialiste miljoenen mogelijke combinaties. Ze bevrijdt zichzelf van de stijve en herhaaldelijke protocollen van de klassieke cosmetica en wordt opnieuw de meester in haar cabine.

 

DE EXPERT VAN MARIENE COSMETICA

De algen hebben gemeen dat ze volledig bio-assimileerbaar zijn door onze huid, ze onderscheiden zich door een specifieke samenstelling in actieve moleculen (aminozuren, eiwitten, vitamines,…). Al 50 jaar heeft het onderzoekscentrum van ALGOTHERM-expertise aangetoond in de selectie en samenstelling van de beste algensoorten om formules te maken die voldoen aan de eisen en behoeften van elke huid.

ALGOTHERM is de auteur van het patent ALGOGENE [4], een hightech complex dat 35 jeugdgenen* reactiveert en dat wordt aangetroffen in de anti-ageingsproducten van het emblematische gamma: VIE MARINE
ALGOTHERM heeft een kleine verkoopgamma, beperkt tot producten die hun noodzaak en doeltreffendheid hebben bewezen. In het instituut biedt ALGOTHERM gelaatsverzorgingen op maat, thalassotherapie-afgeleide lichaamsverzorgingen en oceaangeïnspireerd polysensorische verzorgingen.

* Patent Nr°FR3010633 : Testen van DNA-chips/ genomisch onderzoek uitgevoerd door Professor Philippe Benech.

 

 

DE MAKE-UP REFERENTIE IN INSTITUUT

MASTERS COLORS is een make-upmerk gecreëerd in 2001 door Jean-Daniel Mondin, oprichter en directeur van Mary Cohr. Exclusief verdeeld in schoonheidsinstituten, onderscheidt het zich als de echte specialiste in verzorgingsmake-up.

MASTERS COLORS produceert de meeste van zijn producten in zijn Franse fabriek met de strengheid van farmaceutische normen.

Profiterend van de expertise van Mary Cohr, verrijkt MASTERS COLORS al haar make-upproducten met jeugd actieve bestanddelen met bewezen doeltreffendheid en tinten die zich aanpassen aan alle huidtypen, seizoen en lichten.

Door de schoonheidsspecialisten aanbevolen, zijn de MASTERS COLORS producten perfect aangepast aan de behoeften van consumenten om de schoonheid van hun gelaat te benadrukken. Mode is goed, maar schoonheid is beter!

Nieuws