Age SIGNeS Reverse “Eyes”

De Age SIGNes Reverse gamma met zijn revolutionair bestanddeel, de AGE IMMUNE CELLULAIRE COMPLEX, is in staat om de ouderdomstekenen om te keren door de immuniteit van de huid te versterken. De CONCENTRÉ DE VIE CELLULAIRE stimuleert de vermenigvuldiging en groei van de cellen en het ALARIA ESCULENTA extract bevordert hun levensduur. Dankzij deze hi-tech formule worden de ouderdoms- en vermoeidheidstekenen vanaf de eerste toepassingsmaand zichtbaar verminderd.

Een klassieke huidverzorgingscrème is niet geschikt voor de huid van de oogcontour, twee keer zo dun als die van de rest van het gelaat. Dit is de reden waarom de Mary Cohr laboratorium Ag SIGNeS Reverse “Eyes” heeft gecreëerd, een ultrafijne textuur verrijkt met specifieke actieve ingrediënten voor de oogcontouren:

  • Rambutanbladerenextract: vergemakkelijkt de synthese en assemblage van collageen- en elastinevezels om de verslapte oogleden te verstevigen en te liften.
  • Dermochlorella: micro-alg extract die inwerkt op de verwijding van de oppervlakkige bloedvaatjes om donkere kringen te vervagen.
  • Eye Liss: Combinatie van 3 peptiden die de rimpels glad maken en de lymfe-drainage activeren om wallen te verzachten.

Resultaten: De ouderdoms- en vermoeidheidstekenen zijn zichtbaar verminderd en de oogcontouren verlicht. De blik is lumineus en stralend van jeugdigheid.