INTO THE LIGHT – Lente-collectie 2020

INTO THE LIGHT, de nieuwe MASTERS COLORS-collectie, speelt met het natuurlijke licht van de lente. De sublieme en subtiel sprankelende kleuren bieden een frisse en elegante look aan.

STAP 1: DE TEINT EGALISEREN EN VERBETEREN

SKIN BEAUTY – Deze getinte crème egaliseert, verzacht en verheldert de teint voor een natuurlijke gezonde gloed. De lichte textuur smelt samen met de huid. Bevat Aloë Vera- en Perzik-extracten om de huid te hydrateren en Vitamine E met een antioxidant werking. Beschikbaar in 2 kleuren.

STAP 2: DE BLIK VERSTERKEN

EYE COLOR – Een vloeibare oogschaduw die de blik met intense, lumineuze kleuren verlicht. De ultralichte formule trekt niet in de oogplooien. Zeer eenvoudig aan te brengen met behulp van de applicator en kan indien nodig met de vinger uitgeschaduwd worden. Beschikbaar in 2 kleuren.

STAP 3: DE LIPPEN SUBLIMEREN

PURE SHINE LIPS – Een crèmeachtige en subtiel glanzende lippenstift voor zachte, sublieme lippen. Bevat karité- en mangoboters om te voeden en te beschermen. Beschikbaar in 2 kleuren.

Uw schoonheidsspecialiste staat tot uw beschikking om u het beste advies te geven om in een paar minuten een lichte en elegante make-up te creëren met de uitstekende INTO THE LIGHT-collectie.